Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: Takasbank Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi Olarak VİZYONUMUZ: Ait olduğu toplumun kültür yaşamına duyarlı olabilecek, evrensel sanatı yorumlayabilecek; geleneksel sanatı evrensel sanata taşıyabilecek, çağdaş, özgüvenli, özgür düşünen gençler yetiştirmek

Misyon: Takasbank Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi Olarak MİSYONUMUZ: Okulumuzun Siirt’te bir sanat, kültür ve eğitim merkezi durumuna gelmesi ve bu alanda evrensel sanatın gelişimine katkıda bulunmasını; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: Okulumuz 2006 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır.Ön kayıtla ve yetenek sınavı ile öğrenci alan okulumuza ilk yıl 17 müzik, 23 resim öğrencisi alınmıştır. 2009 – 2010 öğretim yılında sınava giren 18 resim bölümü öğrencisinden 17 si 16 müzik bölümü öğrencisinden 12 öğrenci sınava girmiş, 8 i ilgili üniversitelere yerleşmiştir.2010-2011 eğitim ve öğretim yılında Müzik Bölümünde 94,Resim Bölümünde 98 öğrenci olmak üzere 192 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir.

Saatler: 08.00 DERS BAŞI 16.10 DERS SONU
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://siirtagsl.meb.k12.tr

Adres - DOĞAN MAH. 1222 SK. TAKAS BANK GÜZ.SANT.LİSESİ SİTESİ B BLOK NO 2C MERKEZ / SİİRT

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - DOĞAN MAH. ŞEYH MUSA CADDESİ 42/A MERKEZ/SİİRT